Kedvezményes árú projektor ProChrist rendezőknek
2012-11-19 11:01:36


A németországi ProChrist Egyesület idén is támogatja a magyar nyelvű közvetítést, 30 db Epson EB-x12 projektor vásárlásában nyújt segítséget. A készülékért 200 eurot kell fizetnie a gyülekezeteknek, a fennmaradó összeget a német szervezet vállalta magára. Egy ilyen vetítő ára ma egyébként 130.000 és 150.000 Forint között mozog.

A kedvezményes árú projektort az alábbi feltételekkel lehet igényelni:
- A gyülekezetnek nincs projektora, és anyagi helyzete nem teszi lehetővé a beszerzését.
  - A gyülekezet vállalja a 2013-ban megrendezendő 8 napos evangélizáció közvetítését minden este. Ehhez elvégzi a szükséges regisztrációt a honlapon, és rendezi a regisztrációs díjat.
- A készüléket az evangélizáció után is gyülekezeti célokra használják, nem adják el.
- A vételárat a megadott időpontig euroban megfizetik a ProChrist Magyarország Szervezőirodának.
- mindezen feltételekről írásban szerződést kötnek a ProChrist Magyarország Szervezőirodával.

Az igényeket rövid indoklással az info(kukac)prochrist.hu címre kérjük küldeni!

A rendelés határideje november 28.!!!!

Információ a projektorról:
(forrás: epson.hu)

Epson EB-X12

Hozzon ki még többet költségvetéséből az Epson EB-W12 kiváló minőségű WXGA projektorral, amely számos hasznos funkciót kínál elérhető áron.

Kitűnő képminőség: a 2800 lumen fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően akár nappali fénynél is megtarthatja prezentációit. A WXGA felbontás tökéletesen illeszkedik a szélesképernyős hordozható számítógépekhez, míg a 3 000:1 kontrasztarány biztosítja a kiváló képminőséget.

Felhasználóbarát: a kép beállítása az automatikus függőleges, valamint a manuális vízszintes trapézkorrekcióval gyors és egyszerű. A vízszintes trapézkorrekció csúszkája az Epson új innovatív kialakítása, amellyel a kivetítő által közvetített képet könnyedén a megfelelő alakúra igazíthatja akkor is, ha a projektor vetítési iránya nem merőleges a vetítővászonra. Az Epson 3-in1 USB Display funkciójával a kép és hang megjelenítése és a diák léptetése egyetlen kábellel megoldható. A PC nélküli funkcióval pedig fotókat vetíthet ki USB-ről anélkül, hogy a számítógépet bekapcsolná.

Lebilincselő: az opcionális, közvetlenül csatlakoztatható ELPDC06 USB dokumentumkamerával közelről mutathatja be a dokumentumokat és a tárgyak képét, így nincs szükség másolatok készítésére. A HDMI bemenetnek köszönhetően nagy felbontású tartalmakat is megjeleníthet, míg a 2W hangszóró kristálytiszta hangzást biztosít.

Gazdaságos: ez az elérhető árú kivetítő számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek általában csak a drágább modelleken találhatók meg, így a vállalkozások számára elérhetővé válnak a kiváló minőségű bemutatók a költségkeret túllépése nélkül is. Az 5000 órás* lámpaélettartam tovább csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Sokoldalú: a kivetítő kompakt és könnyű, modern kialakításával a telepített és mobil használat rugalmasságát nyújtja. A csupán 2,3 kg súlyú készülék a hozzá járó hordtáskával könnyedén szállítható a tárgyalótermek között.

*gazdaságos mód

  • Nagy fényerő: 2800 lumen fehér- és színesfény kibocsátás
  • Éles részletek: 3 000:1 kontrasztarány
  • Egyszerű beállítás: Automatikus trapézkorrekció
  • Nem szükséges számítógép: Képek bemutatása USB-eszközről
  • Epson 3-in-1 USB Display: Kép- és hang vezérlése és diák léptetése